The smart Trick of Франция That Nobody is Discussing– Но все пак, как да живеят българските граждани, които получават оскъдни средства на фона не само на средноевропейските, но и на фона на цените, на които им се продават редица жизнено необходими средства и услуги за живот?

Here is the matter that didn't let them to grasp daily life in its completeness and infinity but steered their views and actions in the direction of gratifying their individual wants and pleasures.

Именно това е поколението, което разполага с най-много свободно време, което може да използва и което в предните поколения е използвало за изучаване, наблюдаване, анализиране и осмисляне на заобикалящия го свят, и ако това, което е видяло, това до което е достигнало като извод не му харесва, се е опитвало да го промени и често е успявало.

Защо да не можете самите вие да направите такива хартийки и да ги използвате по същия начин, по който ги използват лихварите? Ако направите това, което правят лихварите вие ще бъдете хвърлен в затвора, защо тогава те не са там?

Българите, постъпили в редиците на армията след промените, са постъпили водени от бедност, а не от идеали. Те имат да изплащат кредити и в името на тези кредити, в името на оцеляването на собственото си семейство, отиват да “демократизират”, а ако се наложи и да избиват талибаните в Афганистан. Тука няма вътрешна убеденост в правотата на действията на войника, няма вяра в кауза, няма непоколебимост на духа, характерна за истинския войник. Как мислите, дали войните сражавали се за вашето освобождение от турско робство, са воювали водени от идеята да спечелят пари от освободителната си мисия? Разликата е огромна.

Това не противоречи ли на твърденията във вашия анализ?

Усетихте ли как те трупаха и трупат печалби и живееха и живеят охолно, благодарение на вашия труд, на безнаказаното експлоатиране на вашите усилия, знания и умения, без каквото и да е съобразяване със законите на държавата? Нарушавайки всякакви писани и неписани закони, пренебрегвайки всякакви нравствени и морални ценности, стъпквайки ги и захвърляйки ги в калта, която оставят след себе си.

Мнозина си задаваха въпроса „Какво става?” Но малцина бяха способните да отговорят. Светът бе разделен на два лагера – такива, които се страхуваха, че ще загубят привилегированото си положение, и такива, които се страхуваха, че ще загубят сигурността на робското си пребиваване.

И тук, господа, аз гордо мога да заявя, че днес лихвата, която е необходимо да бъде изплатена, представлява такова число, което при днешното ниво на заплащането ни гарантира собствеността над труда до края на света. Днес всеки, който се труди, независимо под каква форма, независимо от това дали е взел кредит, дали е вложил пари в банка get more info или е устоял на изкушението и не е влязъл във финансови взаимоотношения с банките, – днес всеки работи за погасяването на лихвите, без значение дали го желае.

Няма да се спирам подробно върху тях, за да не усложнявам допълнително темата. Но трябва да спомена, че голяма част от тези критерии са изопачени като понятия, техният смисъл е подменен в зависимост от интереса, който се защитава.

– Как точно смятате да постигнете това и какви пари сте отделили за тази цел?

– Начинът, самата структура на въпроса, който ми задавате, говори за вашата неубеденост в подобна възможност. Вие вече сте се предали. Обнадеждаващо би било, ако ме бяхте попитали как България да излезе от тази ситуация? Какво трябва да направим, за да излезе България от това положение? Така поставени, въпросите биха говорили за наличието на един дух, на едно желание за промяна на ситуацията.

Ние на терористите не им знаем нито имената, нито идеите, нито в кой момент къде се намират. Ние не им знаем телефоните – иначе щяхме да ги подслушваме. Те терористите не са като другите вагабонти, не ни критикуват, не ни маскарят, не желаят да ни свалят от власт и не работят за предсрочни избори.

A Culture based on this kind of unstable types of lifestyle is doomed to existence around the verge of extinction, constant wars and attempts of implementing dictatorship and brainwashing. On a location like that Democracy would necessarily mean a poorly disguised sort of Chaos.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *